073 -20 20 229 info@conexpo.nl

Vakbeurs organiseren

Een vakbeurs organiseren is de specialiteit van ConExpo. In de afgelopen 20 jaar heeft onze event manager voor een breed scala aan branches vakbeurzen georganiseerd, o.a. medische sector, verpakkingsindustrie, technische sector en horeca. Altijd met het doel een passende vakbeurs voor de doelgroep neer te zetten – qua uitstraling, inrichting en aanbod.

Publieksbeurs organiseren

Een publieksbeurs organiseren vergt een andere aanpak: focus op de bezoeker. Het beursbezoek is geen zakelijk bezoek, maar een uitje. Een publieksbeurs dient van A tot Z een  leuke ‘fun’ervaring voor de bezoeker te zijn. En dat begint bij de uitnodiging… en eindigt bijvoorbeeld met een leuke give away aan het einde. Ook dat doen wij graag voor u!

Congresbeurs organiseren

Een congresbeurs organiseren is weer een ander verhaal: hier staat de content centraal. De sprekers, het aanbod in workshops, hoe actueel en innovatief de verhalen zijn. De beurs is vaak ‘bijzaak’.

ConExpo zorgt dat het een geïntegreerd geheel is, met beursvloer en workshops die in elkaar overvloeien. Via ons zusterbedrijf Decoriginals kunnen wij ook de volledige (technische) opzet van theaters en workshopruimtes verzorgen

Ja, ik heb wel zin in koffie!

Kantoor

De Bloemendaal 3
5221 EB ‘s-Hertogenbosch

Bereikbaar

Ma t/m vrij: 08.30 – 17.00

Bel ons

(073) 20 20 229
Share This